Runsaasti pyöräilynohjaajia on valmistunut SuPOn, Suomen Pyöräilyunionin ja JYPS ry:n järjestämistä pyöräilynohjaajakoulutuksista.

supo2

Matti Pesu, Juha Ahonen, Hannu Jalonen ja Jyrki Solja saivat todistuksensa pyöräilyn ohjaajien kokoontumisessa Jyväskylässä 29.10.

Koulutuksista ovat valmistuneet Joni Pinosto (Oulu / Team Special Bike), Vilhelmiina Alaoja (Jyväskylä / JYPS), Ulla Lämsä (Jyväskylä / JYPS), Antti Nissinen (Kangasala / Kaupin Kanuunat), Tiina Riikonen (Hollola / Suomen Latu), Marko Hassinen (Suonenjoki / Suonenjoen Latu), Sini Nousiainen (Jyväskylä / JYPS), Joni Lehtola (Kirkkonummi / IK-32), Satu Leppänen (Helsinki / Helsingin Polkupyöräilijät), Janne Laulainen (Jyväskylä / JYPS), Anni Vuohensilta (Tampere / Ratareisi), Jyrki Solja (Jyväskylä / JYPS), Hannu Jalonen (Jyväskylä / JYPS), Tero Hiironniemi ( Tampere / Kaupin Kanuunat), Erkki Tuominen (Turku / Turun Latu), Rami Viitaniemi (Ruutana / Kaupin Kanuunat / RKV Monitoimi), Jussi Happonen (Loimaa / Loimaan Latu), Raimo Veini (Kotka / Rantapyörä), Atso Vilokkinen (Suonenjoki / Suonenjoen Latu), Pekka Peura (Jyväskylä / JYPS), Matti Pesu (Lappeenranta / Lappeenrannan Pyöräilijät), Sami Vellonen (Kerava / Cycling Academy), Kaija Kettunen-Mattila (Jyväskylä / JYPS), Ville Mattinen (Kouvola / Bike & Hike), Ilse Paetau (Helsinki / Helsingin Polkupyöräilijät), Jyri Nousiainen (Pälkäne / Kaupin Kanuunat), Heikki Stöckell (Rovaniemi / Ounasvaaran Latu), Susanna Ylinen (Jyväskylä / JYPS), Juhamatti Leppänen (Jyväskylä / JYPS), Jari Hernesniemi (Kauhajoki / Suupohjan Latu), Juha Ahonen (Jyväskylä / JYPS), Sanna Nieminen (Huittinen / Huittisen Latu ja Polku), Pasi Maaranniitty (Helsinki / Helsingin Latu), Antero Kaleva (Espoo / Espoon Latu) ja Mikko Leino (Paimio / Peimarin Latu ja Polku).

Onnittelut kaikille!

Valmistuneita pyöräilynohjaajia on tällä hetkellä 77.