Info SuPOn tämän vuoden koulutustarjonnasta. Tilaisuudessa kerrotaan vapaamuotoisesti ja voi kysellä erityisesti Pyöräilyn ohjaamisen startista (5 h), maastopyöräilyn alkeisohjaajakoulutuksesta (16 h) ja pyöräilynohjaajakoulutuksesta (50 h) sekä pyöräilyn ohjaajien koulutusjärjestelmästä muutenkin.

SuPOn koulutukset soveltuvat pyöräilyyn liittyville yhdistyksille, pyöräilyalan yrityksille, kouluille, nuorisotoimille tai esimerkiksi varhaiskasvatuspalveluille, kun omia toimijoita halutaan perehdyttää pyöräilytoiminnan järjestämiseen. Osallistumalla saatte toimintaanne lisää tietoa ja osaamista. Varsinkin lyhyempiä koulutuksia voidaan järjestää tilauksesta myös omalla paikkakunnallanne.

Info pidetään Google Meetin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ennen infon alkua.

Tule linjoille kuulemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella!

Lisätietoja

Info löytyy myös Facebookista.