18 pyöräilynohjaajaa ja yksi pyöräilykouluttaja valmistunut

SuPOn järjestämistä pidemmistä koulutuksista on viimeisen vuoden aikana valmistunut 13 uutta pyöräilynohjaajaa ja yksi pyöräilykouluttaja.

Pyöräilynohjaajat

Pyöräilynohjaajiksi ovat valmistuneet seuraavat:

Menestystä ja hienoja ohjaushetkiä kaikille!

Suomessa on nyt yhteensä 172 valmistunutta pyöräilynohjaajaa.

Pyöräilynohjaajakoulutus on 50 tunnin oppikokonaisuus pyöräilystä ja sen ohjaamisesta. Koulutuksessa perehdytään mm. ryhmän hallitsemiseen monenlaisissa ympäristöissä, pyöräilyn alalajeihin, pyörien huoltamiseen, lenkkien ja retkien suunnitteluun sekä turvallisuuteen. Osallistujia koulutuksissa on esimerkiksi yrityksistä, yhdistyksistä, kunnista, kouluista ja päiväkodeista.

Järjestämme seuraavan pyöräilynohjaajakoulutuksen Jyväskylässä huhtikuussa 2023.

Pyöräilykouluttaja

Pyöräilykouluttajaksi on pätevöitynyt Skyanuun yrittäjä ja SuPOn hallituksen jäsen Anu Skyttä. Anu harrastaa ja ohjaa aktiivisesti mm. maantie-, gravel- ja maastopyöräilyä. Onnittelut ja tervetuloa kouluttajaksi!

Suomessa on nyt viisi pyöräilykouluttajaa, Anun ohella Teemu Tenhunen, Heikki Stöckell, Satu Leppänen ja Antti Tähkäpää.

Pyöräilykouluttaja on pyöräilyn ohjaajien koulutusjärjestelmän ylin taso. Kouluttajat vastaavat pyöräilynohjaaja- ja erikoistumiskoulutusten vetämisestä. Pyöräilykouluttajia koulutetaan toistaiseksi käytännön harjoitteluputken kautta eli osallistumalla pääasiassa pyöräilynohjaajakoulutusten järjestämiseen. Kouluttajakoulutukseen voivat hakea pyöräilynohjaajat, jotka ovat toimineet ohjaajana vähintään vuoden ja jotka ovat ohjanneet valmistumisensa jälkeen pyöräilytoimintaa säännöllisesti.

Pyöräilyn ohjaajia Suomessa

Koko maan koulutettuja, SuPOn jäseniksi liittyneitä pyöräilyn ohjaajia yhteystietoineen listataan SuPOn ohjaajasivulla.

Previous

Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutus alkaa webinaarilla torstaina 13.4.2023

Next

SuPOn jäsenille 30 %:n alennus Haltin tuotteista 11.6.2023 asti

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén