Pyöräilynohjaajakoulutus syyskuussa 2018 Rovaniemellä

Edit 3.9.2018: Koulutus on peruttu!

 

Suomen Pyöräilynohjaajat järjestää valtakunnallisen pyöräilynohjaajakoulutuksen Rovaniemellä syksyllä 2018. Koulutuksen kontaktijakso pidetään maanantaista torstaihin 10.–13.9.

Koulutus on tarkoitettu pyöräilytoimintaa yrityksissä, yhdistyksissä ja muissa organisaatioissa vetäville sekä muille pyöräilyn ohjaamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on antaa osallistujalle tiedot ja osaaminen, jotta tämä voi omatoimisesti järjestää ja ohjata perustasoisia aloittelijoiden ja harrastajien lenkkejä, retkiä sekä muita pyöräilytapahtumia. Kurssi antaa valmiuksia myös lasten ja nuorten ohjaamiseen. Koulutuksessa pääpaino on liikenne-, kunto- ja retkipyöräilyn hallitsemisessa ja opettamisessa. Koulutuksesta saa kattavan osaamisen pyöräilyyn ja sen ohjaamiseen.

 

Koulutus sisältää noin 30 h kontaktiopetusta, 10 h omatoimista opiskelua ja 10 h käytännön harjoittelua oman yrityksen, yhdistyksen, oppilaitoksen tai muun organisaation toiminnassa sekä loppukokeen.

Koulutukseen voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, joilla on vähintään vuoden verran aktiivista pyöräilytaustaa. Koulutuksen käyneillä on oikeus käyttää pyöräilynohjaaja-titteliä toiminnassaan. Ensiapu 1 -kurssi on oltava käytynä ennen ohjaajaksi rekisteröimistä.

Kurssi on pyöräilyn ohjaajien koulutusjärjestelmän tason 2 mukainen. Lisätietoja koulutuksen sisällöistä löytyy täältä.

Kurssin aikataulu ja sijainnit

Kurssin kontaktijakso pidetään:

  • ma 10.9. klo 10–n. 18
  • ti 11.9. klo 10–n. 18
  • ke 12.9. klo 10–n. 18
  • to 13.9. klo 10–n. 18

Kurssilla pidetään todennäköisesti yksi koetilaisuus. Ajankohta sovitaan erikseen kurssilaisten kanssa. Tarvittaessa kokeeseen voi osallistua myöhemmin.

Kontaktijakso pidetään Ounasvaaran hiihtokeskuksella (Taljatie, Rovaniemi).

Koulutukseen sisältyvän 10 tunnin harjoittelun voi suorittaa kotipaikkakunnallaan.

Osallistumismaksu

Koulutuksen osallistumismaksu on 250 €. Maksu sisältää kouluttajien kustannukset, kurssimateriaaleja, kahvituksia ja rekisteröimisen pyöräilynohjaajaksi.

Suomen Pyöräilynohjaajien yhteisöjäsenet saavat koulutuksesta 20 euron alennuksen.

Majoitus

Kurssipaikan vieressä sijaitseva Lapland Hotels Ounasvaara Chalets tarjoaa kurssilaisille erikoishintaista majoitusta 9./10.–13.9. seuraavasti:

  • Lomaosake 1–2 henkilön käyttöön 98 €/yö. Huoneistossa on erilliset vuoteet, oma sauna ja pienoiskeittiö.  Hinta sisältää majoituksen enintään 2 henkilölle, aamiaiset ja loppusiivouksen.
  • Lomaosake 1–4 henkilön käyttöön 142 €/yö. Huoneistossa on 2 makuutilaa, 4 erillistä vuodetta, oma sauna, pienoiskeittiö ja oleskelutila. Hinta sisältää majoituksen enintään 4 henkilölle, aamiaiset ja loppusiivouksen.

Varaa majoitus hotellilta puhelimitse, 016 323 4100, tai sähköpostilla, ounasvaarachalets@laplandhotels.com. Mainitse varatessasi tunnus ”SuPOn ohjaajakurssi”.

Aiempien kurssien kuvia ja valmistuneita

Kymmenen pyöräilynohjaajakoulutusta on pidetty koulutuskeskuksessamme Jyväskylässä vuosina 2013–2018. Tiedotteita koulutuksista valmistuneista löytyy esimerkiksi täältä ja täältä sekä kuvia kursseilta täältä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Kurssi löytyy myös Facebookista.

Kurssin toteutuminen edellyttää, että vähintään 12 osallistujaa ilmoittautuu. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan!

Tarvittaessa lisätietoja kurssin kouluttajilta: Heikki Stöckell, heikki.stockell (ät) gmail.com, 050 556 3520, tai  Teemu Tenhunen, teemu.j.tenhunen (ät) gmail.com, 041 544 2195.

Previous

Suomessa yli 100 pyöräilynohjaajaa

Next

Pyöräilynohjaajakoulutus loka-marraskuussa 2018 Helsingissä

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén